به گزارش سایت آماج نیوز،غلامرضا شریعتی در جلسه شورای اجتماعی استان که امروز هفتم آبان برگزار شد، به اهمیت این شورا و لزوم برگزاری منظم و مستمرجلسات آن تاکید کرد و به رونمایی از طرح اطلس اجتماعی اشاره و اظهار داشت: اواخر سال گذشته قرار شد که طرح اطلس اجتماعی استان خوزستان تا اردیبهشتماه امسال تعیین شود ولی این طرح با وقفهای چند ماهه رونمایی شد که این یک کار ارزشمند علمی است.
وی ادامه داد: باید بر اساس مشکلات و آسیبهای منطقهای برای اساس اطلس اجتماعی کار شود و نسخه آن را ببندیم. نمی شود منتظر اعتبارات بمانیم و در این صورت کارهای استان پیش نمی رود و هر فردی که مسئولیتی را در دست میگیرد در برابر آن مسئول است،
استاندار خوزستان با اشاره به این موضوع گفت: باید با همین امکانات موجود مسائل استان خوزستان مشخص شود ، نباید دست روی دست گذاشت باید هر دستگاه فرآیندهای حوزه تخصصی خود را تسریع یا اصلاح کند.
وی با اعلام اینکه دستگاهها در خصوص مسائل اجتماعی مسئولیت دارند و شهرداریها مسئول و متولی مسائل فرهنگی و اجتماعی شهرها هستند، یادآور شد: با وجود این که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بوده اما سنجش ما بر اساس میزان گچ و سیمان است. نباید این مسأله موجب شود در مسائل اجتماعی و فرهنگی بیتفاوت باشیم و قطعا اگر معیارهای ما برای سنجش بر این اساس باشد از زیرساختهای نرمافزاری که شاکله جامعه را تشکیل میدهد غافل میشویم و در آن زمان است که متلاشی می شویم.
استاندار خوزستان همچنین بیان داشت: در صورتی که همه دستگاههای متولی در خصوص مسائل اجتماعی و فرهنگی اقدام نکنند و فرایندها تعریف نشوند توفیقی در این زمینه حاصل نمیشود.
شریعتی با اشاره به اینکه باید بر اساس اطلس اجتماعی، از میان مشکلات هر شهرستان دو موضوع در نظر گرفته و برای آن برنامه ریزی شودگفت:باید برنامه ریزی صحیح صورت گیرد و به سمت و سویی برویم که آسیب های اجتماعی اصلاح شود.
عالی ترین مقام دولت در استان با اشاره به آمار طلاق در خوزستان عنوان کرد: بیش از 40 درصد طلاق در استان خوزستان در دو شهر اتفاق میافتد که اهواز یکی از این دو شهر است . با وجود اینکه هزینههای زیادی برای مسائل فرهنگی در نظر گرفته شده ولی یک شهر دیگر با جمعیت 400 هزار نفره حدود 25 درصد آمار طلاق خوزستان را به خود اختصاص داده است و این نشان از عدم مدیریت صحیح و برنامهریزی در این راستا است.
استاندار خوزستان با اشاره به طرح ساماندهی کودکان کار توضیح داد: این طرح ارائه شده بسیار خوب است و اینکه تا پایان سال کودک متکدی نداشته باشیم بسیار طرح ارزشمندی است ولی باید برخی مسائل در این زمینه اثباتی باشند.
وی افزود: میتوانیم در این خصوص از موسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد نیز در اصلاح جامعه استفاده کنیم. همچنین دانشگاه شهید چمران اهواز گروه ارزشمندی در خصوص تربیت جامعه دارد که میتواند در این خصوص اثرگذار باشد، حوزه علمیه هم در این زمینه می تواند کمک کند.
شریعتی در پایان با بیان اینکه حوزه زنان و کودکان باید در اولویت قرار بگیردگفت: باید با برنامهریزی در حوزه مسائل اجتماعی اقدام کنیم و کارها را با نگاه علمی و کارشناسی دنبال کنیم.