1403/10/06 18:31


10164   3181
تاریخ انتشار: 1395/02/07 17:34
این روزها وقتی وارد شهرستان باغملک می شویم، تغییرات ایجاد شده در سطح شهر را به خوبی احساس می کنیم، تغییراتی که می توان نتیجه اش را در آینده نه چند ان دور و در توسعه هرچه بیشتر این شهرستان شاهد بود...

این روزها وقتی وارد شهرستان باغملک می شویم، تغییرات ایجاد شده در سطح شهر را به خوبی احساس می کنیم، تغییراتی که می توان نتیجه اش را در آینده نه چند ان دور و در توسعه هرچه بیشتر این شهرستان شاهد بود.

راه اندازی یک مهمانپذیر و رستوران فجر که در فاصله 800 متری ورودی باغملک به سمت اهواز در مسیر جاده ترانزیت اصفهان - شهرکرد- خوزستان واقع شده است، نشان از یک تغییر دارد. بر همین اساس، گفتگویی با  صاحب این مهمانپذیر انجام داده ایم.

فردی که برای پیشرفت شهر خود گام بزرگی در جهت رشد فرهنگ گردشگری  در این شهرستان برداشته است.

عیسی نادری زاده،پاسدار بازنشسته و جانبازهشت سال دفاع مقدس است که این روزها با راه اندازی این مهمانپذیر و رستوران مهمانداری می کند و به نظر می آید جان دوباره ای به شهرستان باغملک داده است.

 

آماج نیوز*هدف از راه اندازی مهمانپذیر و رستوران در شهرستان باغملک چه بوده است؟

خدمات دهی به گردشگران و مسافران، اشتغالزایی، کسب سود و درآمد و فعالیتی که به توسعه شهرم کمک می کند مرا به راه اندازی این مهمان پذیر و رستوران واداشت.

 

 آماج نیوز*برای احداث این مهمانپذیری و رستوران کدام یکی از سازمان ها شمارا همیاری کردند؟

 خوشبختانه همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  و بانک توسعه تعاون، خیلی از کارهایم را برای راه اندازی هر چه سریعتر مهمانپذیر به سرانجام رسانید.

 

آماج نیوز*از چه زمانی شروع به احداث مهمانپذیر و رستوران کرده اید و چه زمانی کار آن به پایان رسیده است؟

 نیمه دوم سال 92 بود که شروع به کار کردم و تا اسفندماه سال 94 کار ساخت آن به پایان رسید.

 

 آماج نیوز*اعتبار اختصاصی به ساخت مهمانپذیر و رستوران چه میزان بوده است؟

 دومیلیارد تومان اعتبار برای ساخت این مهمانپذیر و رستوران هزینه کرده ایم که یک میلیارد تومان آن نیز وام بوده است.

 

 آماج نیوز*آیا کمکی از ادارات ویا بخش خصوصی برای ساخت  مهمانپذیر و رستوران به شما شده است؟ خیر

 

 آماج نیوز*مهمانپذیر و رستوران فجر در چه مساحتی و با چه امکاناتی ساخته شده است؟

 این مهمانپذیر در مساحت 2 هزار مترمربع  در چهارطبقه، 6 سویت 85 متری با کلیه وسایل خانگی، 12 اتاق تک نفری تا پنج نفری، دو سالن رستوران 300 متری عمومی و 100 متری خصوصی، آشپزخانه 200 متری و پارکینگ اختصاصی برای مهمانپذیر راه اندازی شده است.

 آماج نیوز*استقبال مردم شهرستان از احداث چنین مهمانپذیر و رستوران چگونه بوده است؟

 استقبال مردم شهرستان بسیار عالی بوده و خودشان نیز برای معرفی این مهمان پذیر تبلیغات زیادی کردند.

 

 آماج نیوز*به نظر شما با راه اندازی مهمانپذیر و  رستوران چه پیشرفت فرهنگی گردشگری در شهر باغملک به وجود می آید؟

 در بخش توریسم می توانیم بیشتر فعالیت کنیم و انشاالله با ساخت هتل دوم و سوم،  شهرستان از حالت کما در می آید و همچنین سعی بر این است که بتوانیم در بخش اشتغالزایی و کسب درآمد از طریق تورسیم موفق باشیم.

 

آماج نیوز*با راه اندازی مهمانپذیر و رستوران  برای چند نفر اشتغالزایی ایجاد شده است؟

 در این بخش هم خوشبختانه توانستیم برای  12 نفر به صورت مستقیم و 6 نفر هم غیر مستقیم شغل ایجاد کنیم.

 

 آماج نیوز*چه انتظاری از مسئولان دارید؟

 انتظار این است که زمین کناری این مهماپیذیر و رستوران را از حالت متروکه خارج کنند زیرا وجهه ی این ساختمان و مهمان هایی که به اینجا می آیند را پایین می آورد.

 

 

گزارش: حدیث کریمی

 




Copy Right 2015 Artmis.ORG