به گزارش سایت آماج نیوز به نقل از شوشان غلام رضا شریعتی با اشاره به بحران قطعی آب و برق در استان بر اثر ریزگردها ، گفت : از ابتدای صبح امروز با مدیران استانداری و جانشین خود در استان برای پیگیری امور و رفع مشکلات در تماس بودم و مستقیم دستور تعطیلی مدارس و ادارات را دادم
وی افزود: مدیران مربوطه باید سریع مدارس و ادارات استان را تعطیل می کردند تا اندکی آرامش به جامعه و خانواده ها برگردد. می بایست سریع تر تصمیم گیری می کردند. البته آن ها نیز بر اساس اطلاعاتی که وزارت نیرو برای وصل شدن برق دریافت کرده بودند و اینکه شبکه برق بزودی ترمیم می شود ، تصمیم گیری نمودند که همین امر باعث تاخیر در اعلام تعطیلی مدارس و ادارات شد.
استاندار خوزستان در ادامه به شوشان گفت: به محض اطلاع از شرایط استان ، سریعا دستور تعطیلی مدارس و ادارات را دادم. مشکلات پیش آمده از جمله ریزگردها و قطعی گسترده برق و آب ، مشکلی ناخواسته بود اما مدیریت بهتری برای مقابله با این بحران از جمله تعطیلی سریع مدارس و ادارات باید اعمال می شد تا آرامش میان مردم برقرار می شد.
شریعتی با اشاره به تسریع در روند حل مشکلات پیش آمده ، گفت: در حال حاضر شبکه برق وصل شده و در چند ساعت آینده نیز مشکل آب مرتفع خواهد شد. به گزارش شوشان ، استاندار خوزستان افزود: بابت رنج و زحمتی که برای شهروندان پیش آمده متاسفم و امیدوارم هر چه سریع تر مشکلات پیش آمده برطرف شود. با تصمیمات بموقع و درست می شد مردم را از این بلاتکلیفی درآورد.
استاندار خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتقادات مطرح شده در رابطه با سفر هیات سیاسی و اقتصادی خوزستان به لهستان ، گفت: این سفر یک سفر رسمی و جزو برنامه های دولت برای گسترش همکاری ها بین لهستان و استان خوزستان بود. بنابراین یک سفر تفریحی نبود .
وی افزود: برخلاف آنچه تصور می شود ، لهستان کشوری فقیر نیست. لهستان دیگر لهستان بلوک شرق و عقب مانده نیست بلکه در حال حاضر با 38 میلیون جمعیت ، 700 میلیارد یورو تولید ناخالص ملی دارد. بنابراین لهستان کشوری پیشرفته و در مسیر توسعه است.
شریعتی با اشاره به دستاوردهای سفر هیات سیاسی و اقتصادی خوزستان به لهستان ، گفت: تفاهم نامه هایی بین منطقه ویژه پتروشیمی خوزستان و لهستان بسته شده است. پتروشیمی لهستان از منظر فناوری بروزتر از پتروشیمی های خوزستان است و به همین دلیل تفاهم نامه هایی برای صادرات محصولات پتروشیمی استان و همچنین استفاده از تکنولوژی روز پتروشیمی لهستان ، بسته شد.
وی افزود: در زمینه صنعت برق نیز تفاهم نامه جهت احداث نیروگاه های برق خورشیدی و بادی در استان بسته شده که بزودی اجرایی می شود. همچنین در زمینه کشاورزی و ورود تکنولوژی برای راه اندازی خط تولید های تراکتور در استان بسته شد.
استاندار خوزستان گفت: یکی از اولویت های اقتصادی دولت لهستان برای چند سال آینده سرمایه گذاری و ارتباط اقتصادی با پنج کشور است که یکی از این کشورها ایران است.
وی افزود: این تفاهم نامه ها برای کمک به رشد اقتصادی خوزستان و کاهش بیکاری در استان تاثیر بسزایی دارد. نمی توان از مشکلات استان سخن گفت اما اقدامی نکرد. اینگونه سفرها نه برای گردش است و نه برای تفریح . صرفا اقدامات و قدم هایی است که در راستای رفع مشکلات خوزستان برداشته می شود. هیات اقتصادی و سیاسی خوزستان از زمان سفر به لهستان حتی یک ساعت برای استراحت وقت نداشتند و هر روز جلسات و نشست های مختلفی برگزار می شد.