مدیر کل دامپزشکی خوزستان یکی از مهمترین رسالتهای این اداره را نظارت بر فراوردههای خام دامی عنوان کرد.
به گزارش آماج نیوز، مصطفی کنار کوهی، مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: یکی از مهمترین رسالتهای دامپزشکی نظارت بهداشتی بر فراوردههای خام دامی است، بطوریکه این اداره کل با در اختیار داشتن همه نیروهای خود به صورت شبانه روزی بر روند تولید فرآوردهای خام دامی در سطح استان مطابق با دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور نظارت کامل دارند.
وی با بیان اینکه دامپزشکی استان در خط مقدم اول در بهداشت و سلامت محصولات دامی است، اظهار داشت: به منظور خدمت رسانی به مردم خوزستان آمادگی کامل دارد با تلاش و همکاری کارشناسان خبره دامپزشکی، مسئولان فنی و بهداشتی در کشتارگاههای دام و طیور و از سامانههای نظارتی تخصصی درون دستگاهی، نظارت از تولید تا مصرف فراوردهای خام دامی را به صورت شبانه روزی انجام دهد.
کنارکوهی با بیان اینکه نظارتهای دامپزشکی از ۲ طریق سامانهای و میدانی در حال انجام است، تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی استان از طریق سامانههای تخصصی در حوزههای طیور و دام از زمان حرکت دام و طیور از فارمها تا رسیدن به دست مصرف کننده در جهت ردیابی بیماری و عوامل بیماری زا در حال خدمات رسانی است.
این مقام مسئول با اشاره به انجام بازرسیهای میدانی و اعمال نظارتهای بهداشتی در همه نقاط سطح استان در حال اجرا است، بیان داشت: هم اکنون در سطح استان ۹ کشتارگاه طیور فعال داریم که اداره کل دامپزشکی به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش در این کشتارگاهها در خصوص بهداشت و سلامت محصولات مرغ تولیدی است و همچنین از طریق سامانههای تخصصی درون دستگاهی بر سلامت کامل این محصولات نظارت دارد.
انتهای پیام/